Menu Editor is not loading

StatusIDPriorityType
Open40578BlockerBug
ProfileReply
Noufal AboobackerClient

Hi
I am trying to open the model editor but it has no response. I am getting frequent notification from the Visual Studio menu to disable deprecated API.
Please see the image attached.

Why Model Editor version is still showing version 19.2.5

Replies

UserDescriptionPosted On
MariyaVoytovichAgent

Hello!

What version of Xafari have you installed on your computer?

Regards,
Mariya
On behalf of Xafari Client Services Team

Noufal AboobackerClient

The latest version 20.2.6

MariyaVoytovichAgent

Hello!

We have localized an issue with installing Xafari extensions in Visual Studio.
For some reason in the list of installed extensions (Manage extensions / installed) there are templates and tools Xafari v19.2.5011 with Xafari v20.2.6 installed.
The corresponding issue [102.226562] has been logged in our issue tracker. You can refer to this number later to find out its status.

But Xafari Templates for 20.2.6011 has been added to the list of templates and works correctly.
The Xafari Model Editor also opens the Xafari demo project models in Visual Studio.

Could you please provide me with more information on the issue with the Xafari Model Editor?
Which version of Visual Studio are you using?

Regards,
Mariya
On behalf of Xafari Client Services Team

Noufal AboobackerClient

Thanks. Model Editor issue has been solved. Lets focus on Templates issue for the time being.

Write US